Tilitoimisto Lappeenranta

Tarjoamme kaikille yrityksille tarvittavat taloushallinnon palvelut. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri tarvitsemasi palvelut, joten meidän kanssamme et maksa turhasta.

Z

Kirjanpito- ja raportointipalvelut

Hoidamme kaikki kirjanpito-, ilmoitus- ja raportointitarpeet asiantuntevasti, luotettavasti ja ajallaan. Monipuolinen raportointi auttaa asiakkaitamme ymmärtämään yritystoimintaa numeroiden näkökulmasta. Monipuoliset raportit ovat aina käytössäsi, kun niitä tarvitset. Kysy lisää!

Z

Palkanlaskenta ja palkkakirjanpito

Oikein ja ajallaan lasketut palkat ovat ykkösasia palkkahallinnon palveluissamme. Ammattitaitoiset palkanlaskijamme reagoivat palkkahallinnon tarpeisiisi nopeasti ja tehokkaasti. Haluatko kuulla asiasta lisää? Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Z

Yrityspalvelut - Bonum Lappeenranta

Yritystoiminnan kehittyessä ja muuttuessa, olemme mukana auttamassa ja kehittämässä toimintaa. Tarjoamme asiantuntevan tuen ja ammattitaidon käyttöönne, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kysy lisää, jos kiinnostuit!

Z

Laskutus ja laskujenmaksupalvelu

Selainpohjaisesta, reaaliaikaisesta järjestelmästämme näet kaikki osto- ja myyntilaskut sekä niiden maksutilanteen. Maksat laskut ja lähetät myyntilaskut sekä mahdolliset maksumuistutukset parilla klikkauksella. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin.

Sähköinen taloushallinto

Tarjoamme käyttöösi selainpohjaiset, reaaliaikaiset taloushallinnon järjestelmät ja raportit sekä arkiston, josta voit hallinnon aineistojen lisäksi selailla vanhoja osto- ja myyntilaskuja. Jos kiinnostuit asiasta, jätä yhteystietosi ja kerromme lisää!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin ja kerromme lisää!

Kaikkiin palveluihimme kuuluu olennaisena osana ammattilaistemme suorittama henkilökohtainen taloushallinnon palvelu, sinun ja yrityksesi parhaaksi. Katso yhteystietomme tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Bonum

Raatimiehenkatu 18, 3. krs.

Aidosti paikallinen ja yrittäjävetoinen taloushallinnon ammattilainen. Luottamuksesi arvoinen kumppani.

© Tilikanava Oy

YHTIÖN TIEDOT

Tilikanava Oy (0779775-3)
Roslund § Roslund Oy (0997054-8)
Raatimiehenkatu 18, 53100, LPR
Ma-to: 8-16 ja pe 8-15.
info@bonum.fi | etunimi.sukunimi@bonum.fi
Puhelin: 010 4399 000

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA

Pin It on Pinterest