Bonum yrityksenä

Yrittäjävetoinen Bonum on kahdenkymmenen hengen paikallinen ja nykyaikainen toimisto, jolla on kolmenkymmenen vuoden kokemus taloushallintopalveluista. Päätöksenteko tehdään aina paikallisesti Lappeenrannassa, mikä takaa nopeat ja joustavat ratkaisut. Anna taloushallintosi asiantunteviin käsiimme, niin voit itse keskittyä kehittämään yritystoimintaasi.

taloushallinto lappeenranta
taloushallinto lappeenranta

Paikallinen ja perinteikäs

Tilitoimisto Bonum on Lappeenrantalainen, yrittäjävetoinen tilitoimisto. Päätöksentekomme tapahtuu Lappeenrannassa. Taloushallinnon tiimimme ovat jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan auttaneet pieniä asiakkaitaan kasvamaan isommaksi ja isompia kantamaan liikeideaansa pidemmälle. Me emme ole siinä suhteessa se perinteisin tilitoimisto. Olemme taloushallinnon ammattilaisia, mutta emme piiloudu vain lukujen ja ohjelmistojen taakse, vaan olemme henkilökohtainen kumppanisi kasvusi tukena.

Perinteisten tilitoimisto- ja taloushallintopalvelujen lisäksi autamme asiakkaitamme myös investointeihin, yritystoiminnan ja yhtiömuodon muutoksiin, omistusjärjestelyihin ja kasvuun liittyvissä kysymyksissä – aina asiakkaan haluamassa laajuudessa. Henkilökohtaisena kumppaninasi kuulet meistä muutenkin kuin vain kirjallisesti, sillä meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa henkilökohtaisesti. Palvelumme lähtökohtana on aina asiakkaan etu ja toiveet. Asiakkaillamme tutkittu palvelukokonaisuutemme vapauttaa kätesi keskittymään juuri siihen, mistä yrityksesi asiakkaille on eniten hyötyä. Kun annat yrityksesi taloushallinnon tilitoimistotiimimme vastuulle, voit itse keskittyä kasvamaan ja kehittämään liiketoimintaasi entistä paremmaksi. Monipuolisen asiakasrakenteemme ansiosta meillä on hyvä tuntuma erilaisten yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon tarpeista.

Lappeenrantalainen tilitoimisto Bonum, on vahvasti kiinni tässä päivässä. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden asioida kanssamme myös täysin sähköisesti, aina asiakkaan valinnan mukaan. Tiimimme palvelee jokaista kumppaniaan, niin pientä kuin suurta, samalla ammattitaidolla ja osaamisella. Me lupaamme, että lopputulos on aina luottamuksesi arvoinen, asioit sitten kanssamme sähköisesti tai perinteisesti. Valitset itse, mikä on itsellesi tarkoituksenmukaisin tapa toimia, vaikkapa molempia tapoja hyödyntäen! Mitä Sinä haluaisit tilitoimistosi tekevän paremmin? Onko nykyinen tilitoimistosi enää ajan tasalla? Onko palvelupakettisi tällä hetkellä tarkoituksenmukainen? Ota yhteyttä meihin niin keskustellaan siitä, miten me voisimme vapauttaa aikaasi olennaisempaan.

Missiomme

Vapautamme aikaasi olennaisempaan. Tilitoimisto Bonum auttaa asiakkaitaan yrittämään enemmän. Vapautamme asiakkaillemme aikaa kehittämään yritystoimintaansa ja palvelemaan asiakkaitaan paremmin, henkilökohtaisesti. Autamme asiakkaitamme pysymään kartalla siitä, missä yritystoiminta menee ja toisaalta, minne sen tulisi mennä. Anna taloushallintosi asiantunteviin käsiin ja vapauta omasi tekemään sitä, mitä ne parhaiten osaavat. Tutustu taloushallintopalveluihimme tarkemmin täällä.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Aidosti paikallinen ja yrittäjävetoinen taloushallinnon ammattilainen. Luottamuksesi arvoinen kumppani.
© Tilikanava Oy
YHTIÖN TIEDOT
Tilikanava Oy (0779775-3)
Roslund § Roslund Oy (0997054-8)
Raatimiehenkatu 18, 53100, LPR
info@bonum.fi | etunimi.sukunimi@bonum.fi
Puhelin: 010 4399 000
PYYDÄ YHTEYDENOTTOA

Pin It on Pinterest